2008. április 15., kedd

Eladva!!

Sziasztok!

Csak gondoltam megosztom mindenkivel, hogy Manfred elkelt...Eladtuk...Tegnap.
Egy ozzi srac az uj tulaj. Eleg sokat vartunk a sracra, mert ket heten keresztul akarta megvenni a kocsit, csak nem volt penze. Ami egy autovasarlasnal eleg nagy hatranyt jelent.
De mi turelmes tulajdonosok voltunk, es kivartuk amig osszegyult neki a penz. Mondjuk trukkos csavo volt, mert 2000$-ban allapodtunk meg, de tegnap kozolte hogy neki csak 1850$-ja van.Erre mondtam hogy bocsi kisbaratom, de az uzlet az uzlet, szoval szorri. Ekkor eloadta, hogy jovo heten odaadja, meg blabla. Mi meg jol kinevettuk. Azert megfontolta a helyzetet es meg kert 100 dolcsit a haverjatol, de mivel tobb nem volt neki, igy vajszivuen eladtuk neki az autot 1950$-ert...
Igazabol mi sem panaszkodunk, mert Port Cambell-nel az autoszerelo 300 $-ert akarta megvenni tolunk. Ha ezt nezzuk, akkor meg jol is jartunk.
Masik oldalrol, nekunk javitassal, veteli arral tobb mint 3000 dolcsiban volt a kocsi, de nezzuk azt hogy hasznalt, es ebben volt a szallasunk is...Ugyhogy nem sirunk!:))
Ugy nez ki kozben megerkezett az esos osz Sydney-be...Ennek annyira nem orulunk, mert a maradek idoben meg szeretnenk ide-oda kirandulni Sydney kornyeken...Mar csak tomegkozlekedest hasznalva....
Remelem otthon jon a tavasz,meg csicseregnek a kismadarak!
Szep napot mindenkinek!

2 megjegyzés:

Róna Tibor írta...

Emlékeztek, én is mindíg azt mondtam, hogy egy kocsinak legalább kétszer örül az ember.
Egyszer amikor megveszi , másodszor pedig amikor végre elviszik tőle.
Eszembe jut, mikor a cigány elvitte tőlem a zöld zsigát. Ő akkor hogy örült mikor félúton Tátnál kitörött a jobb első kereke? :)

Névtelen írta...

Hello. And Bye.