2007. július 22., vasárnap

A város


Tegnap elindultunk Stefivel a city-be, hogy megnézzük a híres Opera house-t, a Harbour Bridge-t és a Royal Botanic Gardent. Hát igen. Az az igazság, hogy szóhoz sem jutottunk.Mintha nem is velünk történtek volna tegnap az események. Meseszép volt. Az operaház messziről a legszebb, de azért alatta állni, megérinteni sem volt rossz. A harbour bridge-et csak mesziről néztük, mert az egy külön túra lenne, de azt hiszem lesz még rá időnk.

Ezután a Botanic Gardenbe mentünk, persze ingyenes belépő, tisztaság és minden egyéb, ami magyar szemnek szokatlan. Nos, hát ez egy más világ!!Majd rakunk fel képeket amint lesz egy kis időnk, elég fotogén volt a táj.

Majd miután végigsétáltuk a kertet, úgy döntöttünk, hogy hazasétálunk, nem buszozunk.Igaz, kicsit messze van, na de így lehet megismerni a várost.Woolloomoollo bay-ben kezdtük, majd az abszolut toleráns (melegek)King's Cross felé indultunk haza.Végigmentünk az Oxford street-en, ahol találtunk egy piacot, és beugrottunk, hátha találunk valami érdkeset,esteleg bicót, de elég csalódás volt. Gyakorlatilag olyan dolgokat árultak, amiket a csövik otthon kikukáznak.No de sebaj. Aztán még beugrottunk a Junction-be kaját venni, utána meg már pikpak otthon voltunk.

Este még Stefit próbáltuk eladni valamelyik vendéglátóegységnek, de senki nem akar rabszolgát tartani télen, mert nincs sok turista...

Ma én egyre mentem próbamelóra, ahol a koszos asztalok törölgetése, és a tányérok kihordása volt a feladatom. Gondolom annyira nem csinálhattam rosszul, mert a főnök egyszercsak az orrom alá tolta a beosztásomat. Szóval felvett!!Wáóó.Ez azért megnyugtat.
Maló után Stefivel elmentünk egy közeli carwash-ba, remélhetőleg jövő pénteken adnak neki munkát.Addig is készülünk a holnapi sulira...

Nincsenek megjegyzések: