2007. október 30., kedd

weekend...


Sziasztok!
Ismét eltelt egy hét Aussie földön...A hétköznapok lassan teltek, minden nap dolgoztunk.Viszont egyik este kis összejövetelt tartottunk szerény hajlékunkban.:)
Eljöttek Ákosék(akiknél először laktunk), meg mi voltunk négyen mint házigazdák.Csináltunk hazaias sült csirkét krumplipürével, meg ubisalival, úgy ahogy kell! És még piskótatekercset is.Amolyan kis barátias beszélgetős estére sikeredett.:)
Aztán azért eljött a hétvége is, ezúttal sem unatkoztunk.Szombaton bent voltunk a városban a Hyde Parkban, mert Food and Wine Festival volt és gondoltuk érdemes kimenni. Viszont elkövettünk egy merényletet...Elfelejtettük feltölteni a fényképezőgépet. Kár, mert a kaják igen jól néztek ki, meg szép a szökőkút a parkban. Végülis nem kajáltunk ott, mert nem a mi kis diákos pénztárcánkhoz szabták az árakat, szóval ismét a kedvenc kajáldánkban kötöttünk ki inkább..
Ezután piacozás következett, már egész otthon érezzük magunkat.Aztán el is telt a szombati nap.
A vasárnap délelőtt takarítással telt, mert már nem volt meg a komfortérzetünk.De aztán helyre is állt a homeosztázis.:)
Délután pedig kitaláltuk, hogy lemegyünk labdázni a parkunkba.Ez a park a ház mellett fekszik, annyira nem is kicsi, Waverley Park-nak hívják. Sanyinak volt labdája, csak levolt eresztve.Ezért előbb el kellett csattogni szeleptűért a boltba, aztán meg a labdával a benzinkútra, de finally megérte, mert végre mozogtunk egy kicsit, jól éreztük magunkat.Pár képet is csináltunk..
Már a múlt heti képeket is feltettük, úgyhogy azokat is megnézhetitek.
Ja, megjegyzem egyetlen para volt csak a szabadban időtöltéssel...Iszonyat sok légy van...Nagyon durva..De állítólag csak pár hétig tart ez az időszak, utána megdöglenek.Sokkal kisebbek mint az otthoniak, és szemtelenebbek, mert nem száll el rólad.Szóval csukott szájjal illik közlekedni az utcán ha nem akarsz jóllakni mire elérsz a céllállomásig...

Nincsenek megjegyzések: