2007. december 25., kedd

Karácsonyi barbizás...


Sziasztok!

Ismét itt vagyunk és írunk nektek, hogy legyen mit olvasgatni a karácsonyfa alatt, forró teát kortyolgatva...
Ma nálunk sem volt olyan szép idő, mint tegnap meg előtte.Esőre állt egész nap, de azért shortot húztunk, nem fagyott be a popónk...Szóval azért éreztük a nyarat ma is.
Ma BBQ party-n voltunk. Sanyi, Meike, Stefi és Én elmentünk egyik ismerősünkhöz barbizni. Az ismerősöket Tamásnak és Petrának hívják. Petra cseh csajszi,Tomi magyar, és nem csaj...Ennyit a nemzetiségekről és kapcsolatokról.:)
Szóval ők a city-ben laknak közel a Taylor Square-hez és egy nagyon barátságos kis lakást bérelnek, aprócska kerttel. Éés ebben a kertben ácsorgott az ominózus barbeque sütő.
Az első pár óra a saláta készítéssel, krumplipüré csinálással és iszogatással telt. Jó kis ausztrál söröket és egyéb lááájtos üdcsiket próbáltunk.Persze szigorúan csak az étvágygerjesztés miatt..:)))
Majd elkészültek a steak-ek is, meg a körítés....És ettünk és ettünk és ettünk...Mint otthon karácsonykor...Gondolhatjátok...De nagyon finom volt minden. Petra sütött linzert meg hókifli szerűséget is, olyan volt mint otthon..nyamiiii.:)
Aztán annyira ki akart durranni mindenki, hogy úgy gondoltuk el kell menni sétálni, lejárni a kaját. Rénszarvas agancsot, télapó sapit szigorúan a fejünkbe nyomtuk, majd lesétáltunk az Opera házhoz a Royal Botanic Gardens-en keresztül...Remek volt. Nem sok ember volt az utcán, de aki volt az mind leakart fotózkodni velünk, vagy ujjal mutogattak ránk, hogy nééémááá rénszarvas!Ugyanis aki ausztrál, az otthon volt, az utcán csak turistákat lehetett látni..És mivel 6-an csordában vonultunk, eléggé feltűnő jelenségek voltunk..:)Csináltunk egy csomó képet, bohóckodtunk, majd amikor elfáradtunk visszamentünk a lakásba, és beszélgettünk meg játszottunk. Petráék vettek egy aprócska karácsonyi játékot, ami nagyon tetszett nekünk. Egy dobozban egy rakás kártya, minden kártyán kérdés, amire neked válaszolni kell.Mind valahogy kapcsolódik karácsonyhoz..Például, mi a legjobb emléked karácsonyról?Meg mi a kedvenc karácsonyi kajád? ....Meg ilyenek...Ezzel úgy kb este 10-ig elszórakoztunk, aztán hazaindultunk.
Utána még fél órát vártunk a buszunkra de jól elvoltunk, nevetgéltünk a hülye sapkánkban...Majd egyszercsak amikor csak nyomtam a szöveget, h blablabla...(mint ahogy szoktam),akkor azt láttam h a srácok furán néztek, majd megfordultam és egy néni állt a hátam mögött..És úgy megijedtem tőle...De szegény néni is megijedt..:)Aztán csak annyit mondott h csak azt akarta mondani, hogy tetszik neki a sapink, meg boldog karácsonyt..De jó arc volt, mert ő is jót nevetett h mennyire megijedtem..:)No de mindegy.:)
Ennyi volt a karácsonyi story-nk mára...De még korántsem ért véget a szünidőnk....Nézzétek a képeinket!csókcsók

Nincsenek megjegyzések: