2007. december 23., vasárnap

Palm Beach


Sziasztok!

Az utóbbi két hétben nagyon sokat melóztunk, szóval alig vártuk hogy eljöjjön ez a hétvége. Ugyanis a szombati nappal megkezdődött közel két hetes szünetünk..Egészen január 2-áig...Stefán főnöke Indonéziába ment karácsonyozni, Sandráék a minimanókkal Adelaide-be mentek, Sandra szüleihez..Szóval nekünk is jut egy kis lélegzetvételnyi idő...Ma a többiek is szabadnaposak voltak itt az albérletben, ezért már tegnap elhatároztuk, hogy elmegyünk Palm Beach-re kirándulni. Palm Beach kb 50 km-re északra van az otthonunktól. Nincs messze, de mégis 1 óra 20 perc volt az út odáig, mert sok a kanyargós szerpentin, illetve a közlekedési lámpa az utakon..Mit ne mondjak gyönyörű tájakon suhantunk végig Manival Palm Beach-ig.Ez volt az első "hosszabb" útja, nagyon jól bírja. Meg voltunk vele elégedve.:)
Palm Beach az alakjáról kapta a nevét, mert a félsziget pont úgy néz ki, mint egy pálmafa.Az egyik oldala a nyílt óceánra néz, ott található a szép sötéthomokos tengerparti rész millió fürdőzővel..
A másik oldalon kisebb öböl van, hajókkal, vitorlásokkal, hydroplánokkal...Mesés kis félsziget.
Mellesleg megjegyzem hihetetlen szerencsések voltunk, mert ma gyönyörű napsütésre ébredtünk, és ez tartott egész nap.Nem fürödtünk, csak sétáltunk egyet a parton, illetve piknikeztünk.Reggel dobozoltunk mindenféle finomságot, majd egy árnyékos parkban fogyasztottuk el az ebédünket.Hangulatos volt..Leszámítva a legyeket.De ehhez azt hiszem hozzá kell szoknunk itt..Mi lesz velünk a semmi közepén???....Legyek tömkelege..
Na de a látvány tényleg semmihez sem fogható, ami elénk tárult Palm beach-en.
Nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek sikerült nem kicsit leégnie, mert Palm beach fürdőzős oldalán iszonyat nagy szél fújt, ami érthető, mert a nyílt óceánról jött..Így persze nem volt nehéz leégni...És a legviccesebb, hogy 30+os naptejet használtunk. Nem maradtunk túl sokáig, kb 4 óra körül vissza is értünk.
Karácsony környékén remélhetőleg még lesz pár bejegyzésünk, mert sok mindent tervezünk a szabink alatt.No de nem sietek, nem akarok mindent elárulni előre...Addig is nézegessétek a képeket!:)
The next story is coming soon...

Nincsenek megjegyzések: