2008. január 28., hétfő

Wildlife Word, Congwong beaches


Sziasztok!

Igaz, hogy azt ígértem mostanában nem írunk, de hát azért mégis akadt egy kis szabadidő a hétköznapokban. Most a héten egyik nap bementünk a city-be,mert ugye még volt jegyünk a Wildlife Word nevezetű helyre.Hát , mit ne mondjak, jó kis előkészület volt a bush túránkra, az tuti. Itt aztán láthattunk mindenféle aranyos, és kevésbbé cuki állatokat..:)
A koala még mindig a kedvenc, ezzel ellentétben az óriáscsótány és a csúnyábbnál csúnyább pókok nem lopták be magukat a szívünkbe. Azért jól éreztük magunkat, elviccelődtünk...Remélem soha nem fogunk testközelből tapasztalni ilyeneket, mert az nem lenne ennyire vicces....:)))
Ma pedig public holiday lévén gondoltuk hasznosan töltjük a napunkat. Szombaton, azaz Január 26-án volt Australia day, ez hatalmas ünnep itt az országban...Sajnos aznap nem értünk rá éjfélig, szóval nem volt esélyünk kimenni a városba torzulni..:)
És a legjobb dolog, mivelhogy idén Australia Day szombatra esett, az nem járja, hogy nincs munkaszünet, ezért berakták a munkaszünetet hétfőre...Így jött a szabadnap...Meike szombaton elröpült Indonéziába haza 2 hétre..Most kicsit üres is az albis,most csak magyar kolóniát alkotunk.:)
Visszatérve a mai napra, La Perouse melletti strandot választottuk, amit már a múltkor írtunk, hogy láttuk mennyire kis helyes beach-nek tűnik.Ezek a Congwong beach-ek. Parkolót nehéz volt találni , mivel annyian voltak mint a heringek.Lementünk a partra.Két kis öböl egymás mellett feküdt, először gondoltuk a távolabbit választjük, mert ott nincsenek hullámok, és a víz is gyönyörű. De mire odaértünk csalódottan láttuk, hogy nudista strandra érkeztünk, és nem elég hogy meztelenek, de még öregek is...Jeeeee. Na mindegy, azért voltak akik felvoltak öltözve...Szóval gondoltuk nehogy már a sok hotdog miatt hagyjuk ki ezt a kis gyöngyszem öblöt..Hát jól bementünk pancsolni Stefánnal és Sanyival.
Aztán már kellemetlen volt a látvány, szóval jól visszamentünk az első öbölbe...Habár lehet, hogy csak mi vagyunk ennyire prüdek...
A másik öböl ma nagyon szeles volt, így a hullámok Bondi-ra kezdtek emlékeztetni..Illetve sokan is voltak. De azért itt sem hagytuk ki a fürdést. Sőt még egy hatalmas haltetemet is láttunk a parton, amit nemrég sodorhatott ki a víz...Úgy néz ki cápa áldozata lehetett szegény.De én ekkora halat még sose láttam.Komoly volt. Sanyi szerint kardhal lehetett, de a nagy harc közben elvesztette a kardját...Miután kipihentük magunkat hazaindultunk Manival..
A héten különben nagyon szerencsénk van az idővel, majdnem minden másnap a beach-en voltunk, annyira meleg van. Igyekszünk csocsibarnák lenni így januárban!Nem irigykedni!!:)))
Sok pussz mindenkinek.

Nincsenek megjegyzések: